Ст. комисар Светослав Григоров пак оглави ОДМВР-Кюстендил

Бившият началник на полицията в Годеч – ст. комисар Светослав Григоров е новият стар директор на Областната дирекция на МВР в Кюстендил. Той бе представен пред състава на дирекцията от заместник-министъра на вътрешните работи Кирил Ценкин. Той е представил Светослав Григоров като познат ръководител на служителите от дирекцията. Припомняме, че Григоров беше директор на ОДМВР-Кюстендил от април до октомври миналата година.

Старши комисар Григоров е заявил днес, че поема отговорността да ръководи дирекцията и ще разчита на колегите за резултатно изпълнение на задачите и приоритетите на ведомството – ежедневната борба с битовата престъпност, опазването на обществения ред и безкомпромисност в действията за намаляване на пътния травматизъм, безкомпромисност с нарушителите на пътя, неправоспособните водачи и тези, които са зад волана след употреба на алкохол или наркотици.

Старши комисар Светослав Григоров е служител в системата на МВР от 22 г. , заемал е през годините различни изпълнителски и ръководни длъжности. Роден е през 1981 г.

4 години беше начело на полицията в Годеч, където с принципност и професионализъм успя да остави следа и своя почерк.

Днес Светослав Григоров бе представен пред състава на дирекцията 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.