3 са свободните места в Годеч по програмата „Старт на кариерата“

Започна процедурата за набиране на кандидати за работа в публичния сектор през 2020 г. по програма „Старт на кариерата”, реализирана от Министерството на труда и социалната политика и Агенцията по заетостта.

По програмата могат да кандидатстват младежи до 29 г. с висше образование без трудов стаж по придобитата специалност, които са  регистрирани в дирекциите „Бюро по труда” или се регистрират в срок от един месец след одобрението им.

Работодателите са публични администрации – централните ведомства (агенции и министерства), включително второстепенните им разпоредители с бюджетни кредити и техните териториални поделения, които са от администрацията на изпълнителната власт.

След подбор въз основа на утвърдени от министъра на труда и социалната политика критерии и провеждане на интервю от работодатели, регистрираните в дирекциите “Бюро по труда” безработни младежи ще бъдат назначавани на трудово правоотношение за срок от 9 месеца.

Срок за кандидатстване – до 18.10.2019 г. в Бюрото по труда по регистрация или чрез електронно заявление.

Броят на работните места с място на работа на територията на Годеч са 3 – в Дирекция „Бюро по труда“ – филиал Годеч – 1 бр., и Общинска служба „Земеделие“  – Годеч – 2 бр.

За всички работни места няма изискване за определена специалност.

Всяко лице може да кандидатства едновременно за три работни места, но до две работни места при един работодател по Програмата. 

Линк към информацията и възможността за електронно заявление: https://www.az.government.bg/pages/programa-start-na-karierata/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.