Икономистът Павлина Крумова: Радослав Асенов започна да решава много наболели проблеми на Общината, заставам зад него, защото е деен (ВИДЕО)

Дългогодишният директор на УниКредит Булбанк – клон Годеч, Павлина Крумова, също е сред новите лица в листата на ПП ГЕРБ за общински съветници.

Павлина Крумова се слави с репутацията на изключителен служител с богат авторитет и утвърден престиж.

„Дадена личност получава авторитета си със социалната роля, но го поддържа със собствените си качества. Доколко аз успявам, ще кажат хората, които ме познават“, споделя Павлина Крумова в интервю пред „Седмицата“.

„Винаги съм се стремяла да се отнасям с другите така, както бих искала да се отнасят и те към мен“, допълва още тя.

Павлина Крумова признава, че винаги се е интересувала от социалния живот и случващото се в Общината.

„Вълнували са ме проблемите на общината и града и решаването им. Позицията, която заемах, невинаги ми даваше тази възможност. Сега, когато съм пенсионер, натрупах доста опит и умения, реших, че е дошъл моментът да бъда полезна“, изтъква аргументите си да се кандидатира за съветник.

„Целият ми живот е минал в Общината. Свидетел съм на много промени – и в положителна и в отрицателна посока, но през последните 4 години – това, което е различното е, че започнаха да се решават изключително наболели проблеми на общината. Всички жители и гости виждат промените – въпроса с водоснабдяването, ремонта на улиците и мн. други“, продължава Крумова.

„Винаги съм заставала и подкрепяла дейните хора. прави с желание и загриженост  Хората, които търсят начин на решаване, а не да изтъкват причини как не може да се свърши дадено нещо. Аз ще работя за развитието и надграждането в общината в различни посоки и ще се стремя да използвам моите знания и умения да стане още по-приветливо място – да продължат да живеят тук децата ми, да останат тук и внуците ми“, завършва тя.

Какво още сподели Павлина Крумова – гледайте в „Седмицата“ с Ирена Евстатиева.

"Седмицата" – Павлина Крумова

Павлина Крумова – доказан професионалист и авторитетен човек и личност, сред новите лица в листата за общински съветници на ПП ГЕРБ.Как се поддържа висок обществен престиж и защо избра да се впусне в битката за местния парламент? Гледайте "Седмицата" с Ирена Евстатиева

Posted by Годечки вестник – "Актуален глас" on Wednesday, October 16, 2019

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.