Под звуците на родопски каба гайди Радослав Асенов призова годечани да не се поддават на интриги, запази достойно мълчание за опонентите си

Кандидатът за кмет на Годеч  – Радослав Асенов, и кандидатите за общински съветници от ПП ГЕРБ закриха предизборната си кампания с голям концерт на площада. Стотици се събраха в центъра за да видят и чуят лицата на ПП ГЕРБ.

Под магичните звуци на родопския гайдарски състав „Орфикус“, в който свирят изпълнители от прочутите „Сто каба-гайди”, и питка с мед кандидатите за съветници се изправиха очи в очи с множеството граждани.

С гайдите запя и талантливата годечанка Йоанна Христоскова. Последва слово на кандидата за кмет Радослав Асенов. 

„Четири години работихме здраво и мисля, че постигнахме добри резултати, които, ако получим вашето доверие, ще надградим. Да превърнем Годеч в още по-прекрасно място – с чисто нов водопровод в целия град, с решаване на проблема с водата по селата, с нови улици и тротоари“, обърна се към хората кандидатът за кмет Радослав Асенов.

„Няма да чуете лоша дума за опонентите ни. Ще запазя мълчание до последно, защото ПП ГЕРБ води една положителна и достойна кампания“, изтъкна той.

„Не се поддавайте на интриги и не вярвайте на напразни обещания“, заключи Асенов.

Да подкрепят Радослав Асенов и неговия екип в Годеч пристигнаха Красимир Велчев – народен представител и зам.-председател на ПП ГЕРБ, Любен Кънчев – зам.-министър на туризма, народните представители от ГЕРБ – Васил Цветков и Мартин Тинчев, Екатерина Йорданова  – председател на Съюза на транспортните синдикати в България, председател на Комисията по транспорт и туризъм в Столичния общински съвет и кандидат за общински съветник в София за нов мандат, Трайко Младенов – кандидат за кмет на Община Костинброд, Борислав Борисов – кандидат за кмет на село Петърч и зам.-областен координатор на ПП ГЕРБ за Софийска област и Бойко Борисов – кандидат за кмет на село Бучин проход.

Гвоздеят на програмата бе народната певица Валя Балканска, която изпълни емблематични свои песни под съпровода на гайдаря Петър Янев – една от емблемите на Родопа планина.

ФК „Гайтан” също подкрепи предизборния концерт на ПП ГЕРБ. Момичетата от клуба поздравиха жителите и гостите на града с изпълнение на хората „Чачак”, „Ляво“ и „Циганско“. 

Водещи на събитието бяха известният телевизионен водещ Деян Славчев – Део и Методи Тодоров.

„Благодаря на Сашко и Антония Славчеви – моята рода, която първа дойде в Годеч. Те отвориха пътечката за тука, за което им благодаря. Благодаря и на теб, Медо. Ти беше един от първите, които ме посрещнаха с усмивка и ме накара да се чувствам като у дома си. След това много искам да благодаря на всички в Общината, които, като идвах с документите и започвах да се движа по пътечката, всеки ден ме посрещаха с усмивка. Благодаря на архитекта – г-н Данчо Русчев, на г-н Ангел Ангелов, на всички, защото за един обикновен човек да мине по пътя на събирането на документацията е наистина сложно. На мен обаче ми беше лесно“, емоционално призна Део.

Десетки сини балони с номера на  бюлетината – 43, полетяха в небето над Годеч.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.