Директорът на ОДМВР-София навръх празника на МВР: Полицаите в област София са добре подготвени професионалисти, честни и мотивирани служители

13624560_10206775998378681_1372771108_nСтарши комисар Георги Григоров, директор на ОДМВР – София, поздрави служителите на Областната дирекция на полицията по случай празника на МВР – 5 юли.

Уважаеми колеги, 

От името на ръководството на ОДМВР- София и лично от свое име сърдечно поздравявам всички служители по случай 5 юли- професионалния празник на МВР.

Приемете дълбокото ми уважение към безспорния професионализъм, себеотрицание и отдаденост, които проявявате в нелеката си ежедневна дейност! Гордея се, че в състава на ОДМВР- София служат добре подготвени професионалисти, честни и мотивирани служители, изпълняващи добросъвестно и всеотдайно своите служебни задължения.

Пожелавам на всички Вас и на Вашите близки крепко здраве,  благополучие и множество успехи в личен и професионален план!

Честит празник!

Директор на ОДМВР – София

                                                                 ст. комисар ГЕОРГИ ГРИГОРОВ

Бележка на „Актуален глас“:

Честит да Ви е празникът, уважаеми дами и господа, служители на МВР.

Признателни сме на всички вас, които безрезервно и всеотдайно изпълнявате дълга си към обществото. Вярваме във вас и вашите действия.

Бъдете почтени и отговорни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.