Жителите на Бърля, Комщица и Смолча се жалват на кмета Радослав Асенов в открита приемна (СНИМКИ)

sre6taКметът на Община Годеч – Радослав Асенов, придружаван от председателя на ОбС-Годеч Мария Владимирова и Коци Костадинов, общински съветник от ПП ГЕРБ, се срещнаха с жителите на селата Бърля, Комщица и Смолча по време на открита приемна.

Първи с представителите на местната власт се срещнаха жителите на Бърля. В селския магазин те поставиха проблемите си, сред които уличното осветление в някои части на селото и пътната инфраструктура.

Сходни са проблемите и в Комщица и Смолча. Присъстващите на приемната изтъкнаха като основен проблем – водата и разбития път преди село Смолча. Местните настояват и за изграждането на чешма в центъра на Комщица, а също и за поставяне на информационни табели за историческите и природни забележителности в селото.sre6ta1

Жителите на трите села изразиха задоволството си от присъствието на кмета на Община Годеч и представителите на местния парламент, които на място посрещнаха техните проблеми.

„За първи път някои от властта да дойде и да ни види, да ни попита как сме“, признаха те. Местната власт обеща съдействие и своевременно разрешаване на проблемите на населението.

Изнесените приемни продължават и през следващите седмици. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.