Скромна, но атрактивна полугодечанка краси билбордове из цяла България (СНИМКИ)

Виждали ли сте това чаровно, скромно и в същото време впечатляващо момиче?

21-годишната Християна Димитрова от Годеч се превръща случайно в модел, макар и непрофесионален все още. 

Красавицата всъщност е полугодечанка – връзката й с града е по майчина линия.

Изявената фотографка от столицата Таня Маркова се впечатлява от визията на стройната Християна и я спира на пазара в кв. „Сухата река“ в София. Казва, че иска да й направи фотосесия. Дава й телефона си, но Хриси така и не се обажда, защото първоначално не го приема насериозно. След време обаче двете се срещат в мола и фотографката пак я призовава да се свърже с нея.

Накрая Хриси решава да провери какво ще излезе от това и набира номера й.

Организират снимките, а след публикуването им във Фейсбук Хриси се превръща в истинска звезда. Десетки други фотографи започват да канят свенливото, но атрактивно момиче за фотосесии.

Така започват рекламните ангажименти на младия и обещаващ модел. Може да срещнете усмивката й от билбордове, да я видите от рекламите, ситуарани по спирките на градския транспорт или метростанциите, от паната по магистралите, в инстаграм и другите вайръл социални мрежи.

Християна рекламира с размах различни дрехи, кредитни карти, прочутото ни розово масло и много други продукти и компании, които се доверяват на харизмата й. В момента симпатичната и все по-разпознаваема девойка учи в Пловдивския университет за хранителни технологии. В същото време работи и като маникюристка.

Иска един ден да се занимава професионално с мода, но засега е категорична, че пред нея все още има време да реши накъде ще се ориентира в кариерното си развитие.

Трудно е човек да повярва, че това момиче, което е родено да позира пред обективите, реално е доста срамежливо и обикновено не се набива на очи. Докато не разпознаете нежните й черти от някоя реклама.

Малката Християна

Със своята майка и сестра на абитуриентския си бал в Годеч

Християна като лице на модния бранд VisibleArt



Нашето момиче грее и от българското розово масло на Алтея

Хубавицата участва във видеото към песента „Друг герой“ на квартет „Белканто“ 

Международните дебитни карти Visa също избраха Християна за свое лице 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.