Кой крив, кой прав? Пътник се жалва, че годечката маршрутка редовно го подминава на спирка, превозвачът контрира: Нямаше хора!

Маршрутката на фирма „Борекс Транс“ по линията Годеч – София и обратно системно не спира на спирката на разклона за село Чибаовци. Това се ожали читател на „Актуален глас“.

Мъжът редовно пътува за работа с последната маршрутка, която тръгва от Годеч в 19 часа. Няколко пъти вече маршрутката пропуска спирката на разклона за село Чибаовци. Последният случай е от снощи.

Мъжът е принуден да стопира коли по главния път или да ходи 16 км. пеша до Костинброд, където работи. 

„За пореден път не спря, като му махаме. Не е човешко. Има хора на работа. Това се случва за 3-ти път. Сега махаме на коли на стоп и никой не спира. И трябва да върви 16 км. до Костинброд пеша. Става тъмно, студено. Това не е нормално“, обясни пред „Актуален глас“ жената на мъжа. 

Потърсихме фирмата превозвач „Борекс Транс“. Оттам обещаха да направят проверка.

По-късно в телефонен разговор с наш репортер от фирмата заявиха, че са разговаряли с шофьора. Той обяснил, че не е имало чакащи пътници на разклона за село Чибаовци на 22 септември по време на последния му курс. 

От фирмата превозвач, която е от квотата на Столична община, добавиха още, че става въпрос за техен дългогодишен шофьор, който познава всички пътуващи, и няма причина да не спре да ги качи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.