Вижте човека, който знае къде живее всеки годечанин

12 октомври е Денят на българската община. Да си общинар е отговорна работа, да си добър общинар е призвание. Нелека и много отговорна е работата на всеки общински служител. В Общинската администрация – Годеч, работят експерти и специалисти, отдадени на своята работа, с чувство за дълг и отговорност.

Ангелина Костадинова е един истински професионалист, който гори в работата си от 32 години насам. Тя работи в Техническата служба в Община Годеч от 30 юли 1990 г. Започва работа, когато е 19-годишна и продължава да я върши със същия ентусиазъм и до днес.

Легенди се носят за уменията и компетентността на Ани, която познава всеки имот в града и 19-те села на община Годеч. Само тя чертае имотни скици и няма улица или квартал, които да не са й познати.

Ани започва работа като технически изпълнител в отдел ТСУ, две години по-късно става чертожник в същия отдел, от 2000 г. досега е гл. специалист „Незаконно строителство“ в дирекция ТУЕП 

Изключително пряма и откровена, каквото има да казва – прави го на момента и открито. Всичко останало си личи в перфектната й работа, на която е посветила целия си съзнателен живот.

Редакцията на „Актуален глас“ я поздравява за всеотдайността и отговорното отношение, с които достойно и ежедневно доказва авторитета си на знакова фигура в администрацията на Община Годеч.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.