МЦ напомня: Разполагаме и с АГ специалист

Сред специалистите в „Медицински център – Годеч” е и акушер-гинекологът д-р Тодор Гърбов, напомнят от здравното заведение. Той консултира в MЦ два пъти в месеца – през четвъртък.

В АГ кабинета се извършват гинекологични прегледи и рутинни изследвания за скрининг и диагностика на гинекологични заболявания – цитонамазка, влагалищен секрет, цервикален секрет. В специализирания кабинет се извършва и проследяване на бременност.

Кой е д-р Тодор Гърбов?

Д-р Toдор Гърбов е специалист акушер-гинеколог. Извършва прегледи, консултации и диагностика на пациенти с гинекологични заболявания от различно естество, както и консултации и прегледи в сферата на акушерството. Завършил е Медицинския университет в град Плевен през 2013 г. Своята специалност „Акушерство и гинекология“ придобива през 2021 г. Д-р Гърбов работи в сектор „Гинекология и ендоскопска хирургия“ на II САГБАЛ „Шейново“ София. От 2015 г. до 2018 г. е работил в Клиниката по гинекология и онкогинекология на V MБАЛ София. Към момента е част и от екипа специалисти на МБАЛ „Вита“ – град София.

Можете да запишете час за акушеро-гинекологичен преглед на тел.: 0877 022 045.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.