Превозвач остави годечани да чакат на жегата: Защо софийската фирма не изпълни два курса?

В редакцията на „Актуален глас“ пристигнаха множество сигнали от пътници, които се оплакаха, че днес следобед не е имало транспорт от София за Годеч и обратно в часовете, които се обслужват от софийската фирма „Борекс Транс“.

Редовно пътуващи по линията София-Годеч се ожалиха, че са били оставени по спирките в летните жеги, тъй като не е имало маршрутка в 15:15 ч. от столицата за Годеч. Кола не е тръгнала и в 16:30 ч. от Годеч за София.

Опитите ни да се свържем с фирмата превозвач бяха неуспешни. От наши източници обаче разбрахме, че в следобедните часове днес превозвачът „Борекс Транс“ е поискал съдействие за осигуряване на превозно средство от фирма „Юнион Ивкони“.

Потърсихме за коментар и „Юнион Ивкони“. Оттам потвърдиха, че малко преди 15 часа днес фирма „Борекс Транс“, която е от квотата на Столична община, е поискала помощ от тях – т.е. да осигури превозно средство. При необходимост фирмата е поискала съдействие и за утрешния ден – 8 юли, казаха още пред „Актуален глас“ от „Юнион Ивкони“.

За момента не е ясно каква е причината. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.