Илина Николова се захваща с транспорта и бездомните кучета, ако стане кмет

В емоционална предизборна среща-разговор жителите на Годеч споделиха наболели проблеми и оплаквания пред кандидата за кмет на Годеч от ПП „Възраждане“ Илина Николова.

„Аз не съм оттук, от Родопите съм, но съм повече годечанка от мнозина, които са израснали и живеят тук. 26 г. бях директор на най-голямата просветна институция в града. Дадох най-хубавите си години за гимназията, живях и горях за нея. Училището беше моя втори дом, а учителите и учениците моето второ семейство. Винаги се вълнувам, когато говоря за училището, защото това е най-голямата ми болка. Всички в града знаят по какъв начин бях отстранена и въпреки това оцелях. Няма да се връщаме назад, тази врата за мене е затворена“, заяви тя. 

„Смятам, че има още какво да дам на този град. Аз съм вироглава, своенравна, за което мнозина не ме харесват, но пък аз приемам това като една от моите положителни черти. Няма да се подам на никакви манипулации и натиск, от когото и да е“, с тези думи Илина Николова откри своята среща-беседа.

Заедно със своя екип тя обяви основните приоритети за развитието на града, сред които на първо място – инвестиции и създаване на нови работни места, решение на проблема с междуселищния транспорт и окончателно и хуманно справяне на проблема с бездомните кучета. 

Бяха обсъдени и възможностите за отваряне на денонощна аптека в града, справедливо разпределение на средствата за спорт, както и организирането на открит публичен дебат за развитието на културата и духовността в Годеч. Не беше подминат и казусът около поставянето на паметника на Никола Вапцаров пред читалището в града.

Добрин Добрев, който е кандидат за общински съветник в листата на ПП „Възраждане“, разкри, че се водят преговори за мощен спонсор за ФК „КОМ – 98“ (Годеч).

Изявени годечани призоваха за загърбване на междуличностните дрязги и помирение и обединение на всички институции в града в името на неговото бъдеще.  

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.