Бойко Младенов даде ясна заявка, че иска промяна

Десетки годечани изпълниха площада пред Младежкия дом на предизборния концерт на Местната коалиция „Алтернатива на гражданите“. На него бяха представени кандидатът за кмет на Годеч Бойко Младенов, както и кандидатите за общински съветници и кандидатите за кметове на кметства.

Специални гости на събитието бяха Юлиан Ангелов – главен секретар на ВМРО, и доц. Минчо Христов – председател на Движението на непартийните кандидати.

Водеща на събитието беше актрисата Гергана Стоянова

„Решението да се кандидатирам за кмет на Годеч беше взето трудно – след няколкомесечно обсъждане. С моя екип решихме да си стиснем ръцете в името на едно – просперитета и бъдещето на град Годеч. Онова, което сме решили да променим, е свързано с почти всички дейности – социални, здравни, образователни, културни, спортни. Онова, което сме решили да променим, е начинът на управление на Общината – с прозрачност и достъпност до информация“, обяви Бойко Младенов.

„Онова, което трябва да градим оттук нататък, наред с инфраструктурата, е довеждането на инвестиции в този град, дейности в областта на туризма и всичко това да води до задържане на населението в този иначе прекрасен град“, добави още Младенов.

За доброто настроение на събралите се на концерта хора се погрижиха Вили и Краси Гюлмезови от дует „Шик“ и младата фолк певица Джия, която взе участие в последния сезон на „Ергенът“.

Нежната половинка на дует „Шик“ Вили е с годечка жилка 

В програмата се включиха още ансамбъл „Чинари“ и трио за автентичен фолклор „Булгарина“.

Бойко Младенов се хвана на хорото

Джия се появи по доста екстравагантно облекло

Димитър ТОДОРОВ 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.