Кметът Радослав Асенов посрещна най-важните си гости (СНИМКИ)

Първокласниците от СУ „Проф. д-р Асен Златаров” посетиха днес сградата на общинската администрация и гостуваха на кмета на Община Годеч, г-н Радослав Асенов. Той прие най-малките ученици в своя кабинет, където им разказа за работата на общината, и с особено внимание отговори на всички въпроси, които малчуганите му задаваха. Те зарадваха градоначалника с впечатляващи рисунки, които са сътворили в училище.

„Добре сте дошли. Вие сте най-важните ми и специални гости“, обърна се към учениците Радослав Асенов.

Пред тяхната класна ръководителка, г-жа Светла Велкова, и зам.-директора на училището, г-н Велин Иванов, той заяви: „Спокоен съм и се гордея с това, че учениците в Община Годеч получават най-доброто образование. Благодарение на държавата успяхме на направим ремонт и на двете бази на училището ни. След оптимизацията на училищната мрежа получихме над 200 хил. лв., с които подменихме цялата парна инсталация в База 1. Извършихме вътрешен ремонт на коридорите и стаите, като в част от тях монтирахме нов ламиниран парект, а в други изциклихме и лакирахме стария такъв. Стените и таваните са боядисани с латекс и изцяло освежени, физкултурният салон е с нова дограма, поставен е гипсокартон на складовите помещения, подменени са прозорците на мазето, ремонтирани са и тоалетните в База 2. На първокласниците са закупени нови чинове, столове и бели магнитни дъски.“ (ЧЕТЕТЕ СКОРО В „АКТУАЛЕН ГЛАС“ ПОДРОБЕН МАТЕРИАЛ ЗА ИЗВЪРШЕНИТЕ РЕМОНТИ НА ДВЕТЕ БАЗИ НА УЧИЛИЩЕТО)

Визитата на първолаците продължи с посещение на Голямата зала на общината, където се провеждат заседанията на местния парламент. Там в присъствието на зам.-кметовете, Станислава Балабанова и Надя Сотирова, председателят на ОбС-Годеч, г-жа Мария Владимирова, разказа за работата на общинските съветници и дейността на Общинския съвет.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.